Šaha turnīru sērija Garkalnē turpināsies 6.aprīlī

21.03.2024

Sestdien, 6.aprīlī, Berģu kultūras namā (Rīga, Brīvības gatve 455) notiks otrais šā gada Garkalnes pagasta atklātais čempionāts šahā. Turnīrā ir laipni aicināts piedalīties ikviens šaha spēlētājs, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un meistarības līmeņa.

Ņemot vērā, ka ir plānots gana liels dalībnieku skaits, līdzvērtīgu pretinieku spēs atrast ikviens. Kā jau ierasts, dalība Garkalnes turnīrā visiem dalībniekiem ir bez maksas.

Turnīrs notiks pēc Šveices sistēmas 7 kārtās ar laika kontroli 10 minūtes partijai katram dalībniekam + 5 sekundes par katru izdarīto gājienu un ar FIDE ātrā šaha (rapida) reitinga aprēķinu.

Līdzīga formāta turnīrs jau tika aizvadīts februārī, kad 100 dalībnieku konkurencē par labāko kļuva Artjoms Tolmačevs. Toreiz Berģu kultūras nama galvenā zāle bija gandrīz pārpildīta, tādēļ šoreiz spēlētgribētāji aicināti pieteikties laicīgi, lai garantētu sev vietu turnīrā.

To var izdarīt, aizpildot reģistrācijas veidlapu ej.uz/garkalne-2024-2posms vai rakstot turnīra galvenajam tiesnesim Tomam Kalniņam uz e-pastu toms.kalnins@outlook.lv. Pieteikšanās ir atvērta līdz 4.aprīlim vai arī līdz brīdim, kad tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits.

Pasākuma norisi nodrošina Ropažu novada pašvaldība un Garkalnes sporta centrs. Detalizēta informācija atrodama nolikumā.

Reģistrēto spēlētāju saraksts atrodams vietnē chess-results.com.