Ņikita Meškovs aicina uz pasākumu "Lielmeistars pret amatieriem"

29.11.2022

Lielmeistars, nacionālās izlases dalībnieks un 2018.gada Latvijas čempions Ņikita Meškovs sestdien, 10.decembrī, aicina visus uz šaha vakaru "Lielmeistars pret amatieriem", kas notiks Rīgā, viesnīcā "Monika Centrum Hotels", Elizabetes ielā 21.

Pasākuma anotācijā teikts: "Šahs ir senākā galda spēle, miljoniem cilvēku aizraušanās un mūsu laika aktuālākā tendence. "The Queen’s Gambit" seriāls pandēmijas laikā kļuva par visskatītāko "Netflix" platformā. Divas pasaules futbola superzvaigznes Mesi un Ronaldo spēlē šahu pirms Pasaules čempionāta, bet jaunais amerikāņu lielmeistars Nīmans iesniedza tiesā prasību par 100 miljoniem ASV dolāru pret Karlsenu, Nakamuru un vadošo šaha tīklu Chess.com par neslavas celšanu! Par šahu ir aizvien lielāka interese, tas kļūst populārāks gan kā izklaides veids un patīkama laika pavadīšanas nodarbe, gan kā intelektuāla un attīstoša  spēle bērniem un jauniešiem.

Nacionālās izlases spēlētājs Ņikita Meškovs aicina visus uz šaha vakaru "Lielmeistars pret amatieriem". Viesiem tiek pasniegts stāsts no lielās šaha pasaules, bet pēc tam piedāvājam izmēģināt savus spēkus simultānspēlē."

Biļetes uz šo pasākumu pieejamas vietnē bilesuserviss.lv.