Turnīrs tikai meitenēm "Spēlē dāmas!" Olainē jau 6. aprīlī

01.04.2024
Publicitātes foto

Šogad aprīļa pirmajā nedēļas nogalē Latvijā paralēli notiks vairākas svarīgas un interesantas šaha sacensības dažāda stipruma un vecuma šaha spēles mīļotājiem, atliek vien izvēlēties savējās!

Pirms lielajiem Olaines pavasara šaha svētkiem 11. maijā, kur kopējais dalībnieku skaits uz visiem trīs turnīriem jau ir pārsniegts (ir iespēja pieteikties rezervistos un tad sekot līdzi izmaiņām dalībnieku sarakstos), 6. aprīlī Olaine ciemos aicina tikai meitenes.

Jau trešo reizi tiks aizvadīts turnīrs tikai jaunajām šahistēm, divu dažāda stiprumu turnīros pulcējot šahistes – skolnieces. A turnīrā sacentīsies dalībnieces ar I un II sporta klasi, savukārt B turnīrā – dalībnieces ar IV un III sporta klasi, kā arī iesācējas. Turnīra organizatori īpaši vēlas iedrošināt tās jaunās šahistes, kurām vēl nav sacensību pieredzes, jo meiteņu turnīri tradicionāli aizrit ļoti mierīgā un jaukā gaisotnē, kā arī visām dalībniecēm, kas neiegūs kādu no daudzajām balvām, garantēta medaļa par drosmi piedalīties un cīņas sparu.

Nolikums: https://ej.uz/Spele_Damas_nolikums

Un jaunums – lai padarītu šaha turnīra pieredzi vēl jaukāku un interesantāku, pēc turnīra organizatori visas šahistes un viņu līdzjutējus aicina uz atpūtas un saliedēšanas pasākumu Olaines Jauniešu centrā "Popkorns". Pasākumā būs šaha galdiņi (varēs uzspēlēt Zviedru šahu), šaha viktorīna, bezmaksas uzkodas no veikaliem "Elvi" un "Labais". Un pāri visam – draudzīga atmosfēra!

Uz tikšanos Olainē 6. aprīlī!

Guna Skujiņa