Notiks otrais jauniešu turnīrs "Dice Chess Lazy Queen"

09.04.2024

Sestdien, 13.aprīlī, Rīgā, viesnīcā "Pullman Riga Old Town Hotel" norisināsies jau otrais jauniešu turnīrs "Dice Chess Lazy Queen". Sacensības organizē biedrība "Dice Chess" sadarbībā ar "Baltic Chess Academy".

Noteikumi tie paši kā pirmajā turnīrā – var piedalīties individuāli vai komandā. Komanda sastāv no diviem cilvēkiem, kur viens ir jaunietis līdz 18 gadiem un otrs viņa radiniekies bez vecuma ierobežojumiem (pieaugušie dalībnieki individuāli piedalīties turnīrā nevar).

Turnīrā būs Šveices sistēmas sešas dubultkārtas (divas partijas ar katru pretinieku, kopā 12 partijas). Katram dalībniekam uz partiju 5 minūtes + 5 sekundes par katru izdarīto gājienu. Balvu fonds tiek plānots 250 eiro apmērā. Balvas tiek paredzētas gan individuālā, gan komandu ieskaitē. Detalizētāka informācija nolikumā.

Pieteikties var pie galvenā tiesneša Alberta Cimiņa pa WhatsApp 28804664 vai e-pastu alberts.cimins@inbox.lv, kā arī pie tiesneša palīga Matīsa Mustapa (246 67760). Varēs arī pieteikties klātienē, ja būs brīvas vietas. Dalības maksa 5 eiro, obligāti maksājot ar pārskaitījumu līdz 12.aprīlim.