Lielmeistars Ņikita Meškovs aicina uz šaha vakaru

13.10.2022

Trešdien, 26.oktobrī, pulksten 18.30 viesnīcā "Pullman Riga Old Town" notiks lielmeistara Ņikitas Meškova šaha vakars. Nesen aizvadītajā Eiropas klubu kausa izcīņā šahā Meškovs sasniedza Latvijas šaham izcilu rezultātu, cīnoties neizšķirti pret pašreizējo pasaules čempionu norvēģi Magnusu Karlsenu.

Daloties savā unikālā pieredzē, Latvijas lielmeistars vēlas iedrošināt tos šahistus, kuri ir apņēmības pilni atkārtot un pat pārspēt viņa iespēto.

Šaha vakara ietvaros notiks simultānspēles seanss ar Ņikitu Meškovu, savukārt pēc seansa beigām lielmeistars parādīs savu partiju ar pasaules čempionu, pārveidojot to par interaktīvu viktorīnu. Labākie simultānspēles seansa dalībnieki un viktorīnas uzvarētāji saņems pasākuma atbalstītāja – bērnu un jauniešu interneta šaha platformas ChessKid.com – sarūpētās dāvanas.

Pateicoties viesnīcas "Pullman Riga Old Town" atbalstam, dalībniekiem pasākuma laikā būs pieejama tēja un kafija un vieglās uzkodas.

Dalības maksa pasākumā ir 25 eiro vienam dalībniekam. Pieteikties pasākumam ir iespējams aizpildot REĢISTRĀCIJAS FORMU un veicot apmaksu. Vietu skaits ir ierobežots.

Pasākumu organizē Baltijas Šaha Akadēmija, atbalsta "Pullman Riga Old Town" un ChessKid.com.