Šahisti vēl var pieteikties diviem turnīriem Mežezerā

28.06.2022
Šaha cīņas Mežezerā.

Jau šīs nedēļas nogalē atpūtas kompleksā "Mežezers" notiks divas sacensības - ātrā šaha turnīrs ''Mežezers 2022'' un Latvijas čempionāts ātrspēlē. Interesentiem vēl ir iespēja pieteikties šiem pasākumiem līdz piektdienai, 1.jūlijam, ieskaitot.

Kā jau esam informējuši, turnīrs ''Mežezers 2022'' sāksies pulksten 14. Būs Šveices sistēmas 9 kārtas ar apdomas laiku 10 minūtes partijai plus 5 sekundes par gājienu katram dalībniekam. Balvu fonds – 250 eiro.

Savukārt Latvijas čempionāts blicā startēs pulksten 11. Ieplānotas ir Šveices sistēmas 13 kārtas ar laika kontroli 3+2. Balvu fonds būs 500 eiro.

Abās sacensībās tiks apskaitīts FIDE reitings. Dalības maksa katrā no turnīriem ir 10 eiro. Titulu FM un WFM īpašniekiem iemaksa ir 5 eiro, bet GM, WGM, IM, WIM nav jāmaksā.

Pieteikumus sūtīt pa e-pastu alberts.cimins@inbox.lv. Sacensībās var piedalīties jebkurš šahists 7gadus vecs ar vismaz II sporta klasi.

Organizatori piedāvā iespēju dzīvot atpūtas bāzē "Mežezers", kas atrodas tieši spēlēšanas vietā. Pieejami divvietīgi un četrvietīgi numuri par 20 eiro no personas par diennakti.

Detalizēta informācija nolikumā.