Turnīru sērija "Šaha mēnesis Baložos" atgriežas

03.03.2022

Trīs piektdienas pēc kārtas, 11. 18. un 25.martā Baložos, Skolas ielā 6, Baložu vidusskolas sporta kompleksā notiks turnīru sērija "Šaha mēnesis  Baložos". Klātienē iepriekš šādas sacensības tika aizvadītas vēl pirms pandēmijas, 2019.gada pavasara sākumā.

"Šaha mēnesis Baložos" organizē un vada Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras Baložu pilsētas sporta iniciatīvu centrs, bet galvenais tiesnesis ir Verners Putka.

Visos trijos posmos izspēles kārtība būs vienāda. Šveices sistēma, 7 kārtas ar apdomas laiku, 8 minūtes partijai plus 4 sekundes par gājienu ar FIDE reitinga aprēķinu. Sākums pulksten 18. Kopvērtējums tiks aprēķināts pēc divu posmu labākajiem rezultātiem.

Sacensībās var piedalīties ikviens dalībnieks no 7 gadu vecuma šādās grupās: sievietes; vīrieši; jaunietes (2005.g.dzimuši un jaunāki); jaunieši (2005.g.dzimuši un jaunāki). Dalībnieku skaits ierobežots – 40.

"Šaha sērija Baložos" noteikta iepriekšējā pieteikšanās mājaslapā http://sports.kekava.lv/sahs līdz 8.marta pulksten 20, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, telefonu vai e-pasta adresi. Reģistrēšanās sacensību dienā no pulksten 17.30 līdz 17.50 pie galvenā tiesneša.

Apbalvošana notiek sacensību 3.posmā 25.martā. 1.–3.vietas ieguvējus kopvērtējumā katrā grupā apbalvo ar diplomiem, medaļām un balvām. Iespējamas arī pārsteiguma balvas.

Detalizēta informācija nolikumā.