Sestdien, 20.novembrī, Rīgā, viesnīcā "Pullman" notiks novembra svētku rapida turnīrs

17.11.2021
Foto: Reinis Riekstiņš

Jau šo sestdien, 20.novembrī, šahisti aicināti piedalīties novembra svētkiem veltītam rapida turnīram, kurš notiks "Pullman" viesnīcā Vecrīgā. Šis turnīrs ir reta iespēja uzspēlēt šahistiem klātienē. Turnīru rīko biedrība "Rīgas Mats".

Sākums sacīkstēm ir pulksten 12, un dalībnieki aicināti ierasties jau no pulksten 11, jo visiem tiks pārbaudīts "Covid-19" pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikāts.

Tiks izspēlētas 9 kārtas ar laika kontroli 10+5. Pēc 5. kārtas būs stundas pārtraukums, lai varētu izvēdināt gan telpas, gan galvas.

Ņemot vērā epidemiloģiskos apstākļus, turnīrā varēs piedalīties tikai tie šahisti, kuri varēs uzrādīt derīgus "Covid-19" pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātus. Līdz ar to, turnīra dalībniekiem nav vecuma ierobežojuma, galvenais ierobežojums ir sertifikāta esamība. Tāpat pie obligātajām prasībām ir sejas maskas nēsāšana turnīra laikā, kad netiek spēlēta partija. Tādējādi visiem dalībniekiem, ierodoties turnīrā, ir jābūt sejas maskai. Aicinām dalībniekus nopietni ņemt vērā šos ierobežojumus.

Organizatori aicina dalībniekus rūpīgi izvērtēt savas iespējas, veselības riskus, piedaloties šajā turnīrā. Dalības maksa ir 15 eiro, un balvu fonds būs paziņots sākoties turnīram.

detalizēta informācija nolikumā.

Kontakti: andris.tihomirovs@gmail.com