Mūžībā devies treneris Aivars Stašāns

27.10.2021

Mūžībā devies treneris Aivars Stašāns  (1954–2021), nacionālais meistars šahā un viens no labākajiem Latvijas šaha treneriem, kurš ar izciliem panākumiem strādāja Rīgas Šaha skolā kopš 1976. gada, informē Rīgas Šaha skola.

Sirsnīgs paldies trenerim par visu labo, kas ir izdarīts un paveikts audzēkņu un Latvijas šaha attīstības labā. Viņš ir izaudzinājis vairākas šaha paaudzes, daudzi viņa audzēkņi ir kļuvuši par spēcīgiem šaha spēlētājiem, bet vēl vairāk ir to, kas ir ieguvuši neatsveramu dzīves pieredzi, zināšanas un labas rīcības ceļa rādītāju, kas noder ne tikai šahā, bet visās dzīves situācijās.

Diemžēl, smagā cīņā ar slimību viņš devās mūžībā 26.oktobra vēlā vakarā. Liels paldies visiem, kas viņam palīdzēja pēdējos dzīves mēnešos gan ar darbu un rūpēm, gan finansiāli.

Atvadīšanās notiks ceturtdien, 4. novembrī Rīgas kremācijas centrā Varoņu ielā 3a no pulksten 12. Ceremonija notiks āra teltī, tās laikā jālieto sejas maskas un jāievēro citi spēkā esošie epidemioloģiskās drošības pasākumi. Lūgums nenest vainagus, tā vietā var izvēlēties ziedus. Sīkākas uzziņas pa tālruni 26491059, Irina.