Cēsu pilsētas atklātais šaha čempionāts pārcelts uz 20.novembri

20.10.2021

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, Cēsu pilsētas atklātais šaha čempionāts tiek pārcelts uz 20.novembri, kad notiks rapida turnīrs, un 21.novembri, kad būs blica turnīrs. Čempionāts notiks Cēsu pilsētas pastariņa pamatskolā, Raunas ielā 7.

Ātrā šaha turnīrs tiks aizvadīts 9 kārtās ar laika kontroli 10+5, blica turnīrā arī tiks izspēlētas 9 kārtas, bet ar laika kontroli 4+2. Labākie šahisti saņems kausus, naudas balvas un šoreiz balvā varēs saņemt arī apmācības kursus no chessable.com portāla. Chessable balvas paredzētas labākajiem spēlētājiem kategorijās U-18, U-14 un reitingbalvās.

Kā iepriekšējos gados, būs balvas no labumu darītavas Raiskumietis, bet tās jau tikai tiem, kuriem balvas saņemšanas brīdī būs vismaz 18 gadi. Balvu fonds un citas turnīra detaļas jau šobrīd ir apskatāmas turnīra nolikumā.

Pieteikties var kā vienmēr, rakstot galvenajam tiesnesim Albertam Cimiņam uz: alberts.cimins@inbox.lv Lai nepalaistu garām jaunumus, aicinām sekot mums Facebook: https://www.facebook.com/rigasmats

Iepriekš Cēsīs ir uzvarējuši:
2019. Ķeņģis, E. (LAT), Ātrais šahs
2019. Mustaps, M (LAT), Blics
2020. Vastruhin, O (RUS), lichess.org blics

Andris Tihomirovs