Papildu informācija par gaidāmo FIDE treneru semināru

11.10.2021

Kā jau tika ziņots iepriekš, "FIDE chess.com Grand Swiss" turnīru laikā Rīgā norisināsies arī Starptautiskās Šaha federācijas (FIDE) rīkotais treneru seminārs, kura norise ir paredzēta šā gada 29. – 31.oktobrī viesnīcā “AC Hotel by Marriott”, Dzirnavu iela 33.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, organizatori vēlas informēt dalībniekus par izmaiņās semināra norises kārtībā.

Semināra norises laiks un vieta paliek nemainīgi, tomēr tam būs jānotiek epidemioloģiski drošā vidē, kas nozīmē, ka semināru klātienē varēs apmeklēt tikai dalībnieki ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Diemžēl, dalībniekiem ar negatīvu "Covid-19" testu apmeklēt semināru klātienē nebūs iespējams.

Tomēr jāatgādina, ka dalība seminārā ir iespējama ne tikai klātienē, bet arī tiešsaistē, izmantojot Zoom platformu. Seminārā piedaloties attālināti, dalībniekiem tiks nodrošināta video tiešraide no semināra norises vietas ar iespēju uzdot sev interesējošus jautājums un saņemt lektoru atbildes uz tiem.

Semināra darba valoda ir angļu, tomēr ir panākta vienošanās, ka rakstisku eksāmenu būs iespējams kārtot arī krievu valodā. Dalībniekiem, kuriem interesē šāda iespēja, lūgums savlaicīgi sazināties ar organizatoriem.

Svarīgi, ka, piedaloties seminārā un veiksmīgi nokārtojot eksāmenu, dalībnieki saņems apliecību par profesionālās kompetences pilnveides programmas apgūšanu 24 akadēmisko stundu apjomā. Šādas apliecības iegūšana sporta treneriem un pedagogiem noteikti būs noderīga resertifikācijas procesa laikā.

Dalībnieki ir aicināti pieteikties semināram līdz 22. oktobrim, aizpildot anketu, kā arī apmaksājot dalības maksu.
Dalības maksas apmaksa jāveic uz šādiem rekvizītiem:
Nosaukums. Federation Internationale Des Echecs
Adrese. Av. Diagonal, 621-629   08028 – Barcelona
Banka. CaixaBank S.A
Konta numurs. ES32 2100 0555 31 0700285124
SWIFT. CAIXESBBXXX
Maksājuma mērķi jānorāda šāda informācija: FIDE Trainer seminar Riga Oct 2021, federācija, vārds, uzvārds.

Atgādinām, ka dalībniekiem no Baltijas valstīm organizatori piedāvā īpaši draudzīgas cenas – 100 EUR (ar eksāmenu) vai 50 EUR (bez eksāmena).

Sīkāka informācija: Toms Kalniņš, tālr. 29967610, kalnins.a.t@gmail.com