Jau 21.maijā notiks "Prāta spēļu" viktorīna par šahu

18.05.2020

Šī gada "Pullman" turnīrā notika viktorīna par šaha tēmu, kurā uzvarēja Konstantīns Gudovskis. Kā atzina dalībnieki un skatītāji no malas, tad šaha viktorīna bija jautrs un interesans pasākums, un gribētos, lai šāda viktorīna notiktu ne tikai reizi gadā.

Tamdēļ "Pullman" turnīra direktors Andris Tihomirovs sadarbībā ar Latvijas vadošo viktorīnu uzņēmumu "Prāta Spēles" organizē šaha viktorīnu internetā. Tā notiks tikai 21.maijā pulksten 18.45 un pulksten 21.00. Tajā būs 70 dažādas grūtības jautājumi par šahu, tai skaitā vēsturi. Jautājumi veidoti pēc iespējas tā, lai šajā viktorīnā būtu interesanti piedalīties arī tiem, kas nav šahisti, bet cilvēkiem, kuri ir erudīti un pārzina šaha vēsturi un citus ar šahu saistītus jautājumus.

Kā notiek spēle?
Spēlētāji pieslēdzas spēlei, izmantojot viedtālruni, kurā atver mājaslapu atbilžu iesniegšanai. Paralēli ir jāatver uz datora spēles translācija, kuras laikā tiks sniegtas visas instrukcijas par dalību spēlē, kā pieslēgties, kā iesniegt atbilžu variantus. Jautājumi tiks nolasīti un rādīti tiešraides laikā. Viss, kas Jums būs jādara, – uz viedtālruņa jāievada atbildes variants. Par uzvarētāju kļūs spēlētājs, kurš visprecīzāk un visātrāk atbildēs uz jautājumiem.

Kas jādara, lai pieteiktos?
Viss, kas nepieciešams ir dators, mobilais telefons (viedtālrunis) un interneta pieslēgums. Lai pieteiktos, jāraksta epasts uz: prataspeles@prataspeles.com, dalības maksa ir 5 eiro.

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/838919869932729/

Viktorīnas uzvarētājs varēs piedalīties bez maksas trijos nākamajos "Pulllman Riga Old Town hotel" čempionātos!