Jaunie šahisti aicināti pieteikties ziemas turnīram "Rudagā – Kaissa 2020"

24.01.2020

Jaunie šahisti aicināti piedalīties XI Ziemas Starptautiskajā bērnu šaha turnīrā "Rudagā – Kaissa", kas tradicionāli notiks Jūrmalā, "SemaraH Hotel Lielupe", no 7. līdz 9.februārim ar Jūrmalas domes, "Rotary club Jurmala", Latvijas Šaha federācijas un Rīgas šaha skolas atbalstu.

Pamēroties spēkiem varēs ne tikai 1–4 kategorijas īpašnieki, bet arī iesācēji un pat pirmsskolas vecuma bērni. Dalībnieku vecums - līdz 18 gadiem; pirmsskolas vecuma bērni ir paredzēta atsevišķa kategorija, kā arī dalībnieki ar reitingu vairāk par 1599 bez vecuma ierobežojuma

Plānots, ka ziemas turnīrā piedalīsies komandas no Zviedrijas, Krievijas, Lietuvas, Ukrainas, Baltkrievijas , Izraēlas, Lietuvas , Igaunījas un citām valstīm, kā arī no dažādām Latvijas pilsētām. Turnīrs norisināsies trīs dienas. Papildus spēlēm ir ieplānotas šādas aktivitātes: meistarklases, vienlaicīgas spēles seansi, lekcijas, "dice chess", akvaparka apmeklējums jeb tā saucamā šaha pelde "Līvu akvaparkā".

Mēs esam priecīgi, ka mūsu ziemas Šaha turnīru apmeklēs lielmeistari Dāvids Markosjans un Jevgēņijs Svešņikovs, kuri dalīsies ar savu pieredzi un zināšanām ar jauniem šaha spēlētājiem arī Jūrmalā!

Kā arī visus gaidām uz "dice chess" turnīru ar V. Svešņikovu, kā arī notiks tikšanās ar E. Limanovsku, kura pastastīs par savu starptautisko pieredzi šaha turnīros un īpaši par šaha Olimpiādi!

Mums ir arī pārsteigums no mūsu parteriem – skolas "Melnais bandinieks" (Baltkrievija): iespēja iegūt zināšanas un iespēju satikt spēcīgus šaha spēlētājus, uzlabot savas prasmes! Un tas viss ir iespējams Melnā bandinieka 2020 šaha nometnē! No 30 iespējamajām vietām mūsu turnīra dalībniekiem ir rezervētas 3 vietas un dāvanas kartes, kā arī iespēja piedalīties šaha turnīrā "Černaja peška" Berlīnē ( 29.02.–1.03)! Un vēl šaha spēlētājus gaida dāvanas no Gudrā Rīga. Ikviens zina, ka talantīgus, gudrus bērnus un interesentus iegūt zināšanas ir jāieinteresē, jāiedrošina un jāmotivē.

Protams, būs apbalvošana un koncerts. Visi dalībnieki saņems apbalvojumus un diplomus, kā arī citas vērtīgas balvas no mūsu šaha draugiem! Ikviens zina, ka talantīgus, gudrus bērnus un interesentus iegūt zināšanas ir jāieinteresē, jāiedrošina un jāmotivē.

Šaha turnīrā jūs varat ne tikai uzlabot savu līmeni un nopietni sagatavoties, iegūt pieredzi, jaunus draugus, bet arī atjaunoties un uzlādēt enerģiju no Jūrmalas, jūras un priežu gaisa!

Gaidīsim ziemas Jūrmalā visus!
Reģistrācija jau turpinās !

Pieteikties var šeit.

Nolikumi latviski un krieviski .

Turnīra programma mājaslapā un feisbukā,

Ikviens var pierakstīties uz lekciju! Šaha turnīra pasākumu programma ir pieejama tīmekļa vietnē šeit.

Iepriekšēja reģistrācija ir obligāta!

Lekciju darba valoda ir krievu valoda. Ja nepieciešams, sinhronā tulkošana tiks nodrošināta latviešu, angļu valodā (pēc vairāku dalībnieku pieprasījuma).

Uz tikšanos!

Inese Testeļeca